Yhteystiedot

PP Tilausmatkat
Pettumäentie 137
61290 Taivalmaa

+358 (0) 40 5438651
info@pptilausmatkat.fi

Y- 1870423-3

Ajankohtaista

4.4.2018Kaulustomme uudistuiLue lisää »

Varausehdot


Matkanjärjestäjällä on sopimuksen syntymisen jälkeen oikeus muuttaa matkan hintaa, mikäli matkan hinnoittelussa käytetyn valuutan arvo suhteessa euroon muuttuu. Matkanjärjestäjällä on oikeus tarjota viime hetken alennusmatkoja. Alennetut hinnat ovat voimassa siitä päivästä lukien, kun ne on julkistettu. Tarjous ei koske aikaisemmin tilattuja matkoja.

Matkanjärjestäjällä on oikeus vaihtaa hotellia, kuljetusvälinettä ja aikataulua tai tehdä ohjelmaan muita muutoksia, jotka eivät olennaisesti muuta matkan luonnetta eivätkä aiheuta lisäkulua matkustajalle.

Esitteen matkojen toteuttamiseen vaaditaan vähimmäismäärä matkustajia ellei toisin erikseen ilmoiteta. Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut sen toteuttamiseen edellyttämää matkustajamäärää. Päivän laiva-bussi- ja bussi-laiva-matkojen peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkua sekä Eestin ja Ruotsin laiva-hotelli-laivamatkoista  28 vuorokautta ennen matkan alkua.

Jos matkustaja peruuttaa matkan:
• Viimeistään 30 vuorokautta ennen matkan alkua, palautetaan kaikki maksusuoritukset, joista vähennetään toimistokulu 15€
• Myöhemmin kuin 30 vuorokautta, mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen matkan alkua, on matkanjärjestäjällä oikeus periä 50 % koko matkan hinnasta.
• Myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen matkan alkua, on matkanjärjestäjällä oikeus periä matkustajalta koko matkan hinta.


Seuraavat ehdot koskevat kaikkia esitteen matkoja
Matkustaja ei ole oikeutettu hinnanpalautukseen, jos matka peruuntuu viraonomaissyistä, laivayhtiön edustajan evätessä matkustajan laivaannousun, passin puuttuessa tai muusta matkajärjestäjästä riippumattomasta syystä .Peruutustapauksissa  em. syistä hankituista lipuista peritään täysi maksu,

Matkoille tulee ilmoittautua riittävän ajoissa. Matkustajan tulee suorittaa matkan hinta matkanjärjestäjän lähettämän laskun mukaisesti. Matkustajan ja matkanjärjestäjän välinen sopimus syntyy, kun matkustaja on ilmoittautunut matkalle ja saanut vahvistuksen matkasta kirjallisena Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa varaus, ellei maksua ole suoritettu sovittuna maksupäivänä.