Yhteystiedot

PP Tilausmatkat
Pettumäentie 137
61290 Taivalmaa

+358 (0) 40 5438651
info@pptilausmatkat.fi

Y- 1870423-3

Ajankohtaista

4.4.2018Kaulustomme uudistuiLue lisää »

PP Tilausmatkat

PP Tilausmatkat Oy on linja-autoliikennettä harjoittava yritys jonka ominta alaa ovat asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt matkat. Panostamme hyvään palveluun ja iloiseen matkustamiseen. Kiire ei kuulu matkaan, siksi suunnittelemme aina yhdessä asiakkaan kanssa aikataulun joka mahdollistaa rennon ja turvallisen matkan. 
 
PP Tilausmatkat Oy on myös kuluttajaviraston rekisteröimä matkanjärjestäjä. Toteutamme kanssanne matkan joka on räätälöity juuri Teidän ryhmänne tarpeisiin. Tärkeintä ei ole se mitä me olemme aikaisemmin tehneet vaan se, mitä Te haluatte kokea.
 
Seuraa sivujamme, täältä löydät aina uusimmat matkamme jonne paikkoja on vapaana. Ehkä löydät myös ideoita oman matkanne suunnitteluun.

Ajoneuvot

Tilausajokalustoomme kuuluu 46 paikkainen paikkainen bussi joissa on mm. ilmastointi, wc, jääkaappi sekä DVD- soitin sekä 56 paikkainen bussi josta löytyy ilmastointi, wc. Tässä autossa on väljyyttä matkustaa!  , kuulutuslaitteisto sekä invahissi. Näistä molemmissa isommissa on myös 220v sähköä tarjolla matkustajille.   Ilmastointi löytyy myös 19 paikkaisesta bussistamme, kuten myös pöytäryhmä sohvineen. 50 paikkainen automme palveleeuskollisesti koulukuljetuksissa ja lyhyemmillä retkillä.
 
 
Matkaterveisin Pauli